Vizija

Pripravljamo pa tudi razpis za najbolj urejeno domačijo v vasi. Vemo, da le s sodelovanjem sosedov in vaščanov lahko dosežemo začrtane cilje posameznikov in vasi, zato bomo v bodoče poskušali to še poglobiti. Dobro sodelujemo tudi z ostalimi turističnimi kmetijami na našem območju. Vsak začetek je težak in tudi naš je bil.
V desetih letih, kolikor že obratuje naša izletniška kmetija smo se že veliko naučili, veliko pa se bomo še morali. Razširiti in popestriti bomo morali ponudbo tako v kulinariki, kot tudi ostalo turistično ponudbo. Pripravljamo se tudi na stacionarni turizem, ki naj bi kmalu zaživel. Gostje bodo imeli na razpolago šest dvoposteljnih in triposteljnih sob za dopustovanje ali prenočevanje, v bližnji stari kmečki hišici pa bomo uredili apartma. Postaviti nameravamo tudi otoško igrišče, pričeli bomo z rejo jahalnih konj, turističnimi prevozi s konjsko vprego, organiziranimi ogledi tukajšnjih zanimivosti, itd. Gostje so seveda različni.
Zavedamo se, da vsem nikoli ne bomo mogli povsem ustreči. S pestro ponudbo in gostoljubnostjo se puskušaumo vsaj delno približati njihovim potrebam in zahtevam. Upamo, da nam bo uspelo in da se bomo lahko skupaj z zadovoljnimi gosti veselili naših uspehov in si na koncu rekli » splačalo in obrestovalo se je » Nekaj od tega se že uresničuje, saj se gostje zadovoljni vračajo k nam s sabo pa pripeljejo vedno nove prijatelje, znance,…